Etusivulle  artikkelit galleria linkit tiedot

Yhteystiedot:

Kaikenlainen palaute sivua, pajatsoprojektiani yms. koskien on tervetullutta!

Lähetä sähköpostia osoitteeseen:

Kiitokset:

Jaana V, Heikki L, Tuomo Y, Lauri V, Risto H, Mikko L, Lasse P, Petri J, Jari K, Jarno V, Mikko H, Tobias B, Terry C, Thor H ja Petri J.

Tekijänoikeudet:

Näillä sivuilla oleva materiaali sivujen ulkoasua myöten on sivujen tekijän omaisuutta (ellei toisin mainita) eli tekijänoikeuslain alaista. Aineistoa voi kopioida omaan käyttöön ilman lupaa. Julkiseen käyttöön tarvitaan sivujen tekijän lupa. Sivuilla olevaan materiaaliin voi viitata omassa tekstissä, kun lähde mainitaan, mutta kaupalliseen tarkoitukseen sivujen sisältämää materiaalia ei saa käyttää.

Sivuilla on myös eri lähteistä saatua luvallista materiaalia, joka ei ole sivujen tekijän omistamaa. Myös tämä materiaali on tekjiänoikeuslain alaista ja sen osittaiseenkin lainaamiseen on kysyttävä lupa tekijänoikeuksien haltijalta. Tämä on ilmoitettu aineiston yhteydessä tai se ilmenee tältä sivulta (katso kuvaviitteet).

Huom!

Rahavoittoja maksavilla raha-automaateilla operointi on arpajaislain mukaan Suomessa ainoastaan Raha-automaattiyhdistyksen yksinoikeus ja Ahvenanmaalla Ahvenanmaan maakuntahallituksen luvalla Ålands Penningautomatföreningin yksinoikeus. Näillä sivuilla esitelty pajatsopeli on rakennettu harrastusmielessä ainoastaan omaan, yksityiseen viihdekäyttöön ja sisustuselementiksi kotiin. Myös muut automaatit ovat yksityiskäytössä.

Tämän pajatsosivun tekijä ei vastaa taloudellisista, fyysisistä tai henkisistä vahingoista, joita sivun jutut tai ohjeet ovat saattaneet aiheuttaa. Rakenteluprojektit ovat toimineet kohdallani ja kokeilet niitä itse omalla vastuulla. Mikäli huomaat virheellisyyksiä, oikaisethan sen. Kiitos.

Tämän sivun tekijä ei vastaa sivuston ulkopuolelle linkitettyjen sivujen sisällöstä. Linkit -sivun linkkilistaan on haluttu kerätä mahdollisimman kattava kokoelma sivuja, jotka liittyvät pajatsoihin, raha- ja peliautomaatteihin. Näinollen joidenkin sivujen sisältö saattaa olla vaihtelevanlaatuista, mutta epämääräisimmätkin saattavat silti kiinnostaa harrastajia. Sivut halutaan pitää kuitenkin asiallisina myös linkkien osalta. Lukijoita kuunnellaan tässä asiassa, joten mielipiteitä saa esittää. Jotkut linkit saattavat olla vanhentuneita ja saattavat yhdistää eri sivulle kuin on alunperin ollut tarkoitus. Mikäli huomaat vanhentuneen linkin tai tiedät linkin ohessa olevien tietojen olevan virheellisiä, niin ota yhteyttä. Myös uusia linkkitietoja aiheeseen liittyen otetaan vastaan!pajatso, pajatsot, pajatsoja, pajatsopeli, pajatson, payazzo, bajazzo, bayazzo, fingerschlagautomat, kronespill, knipsekasse, juhan, juha's, site, coin-op, raha-automaatti, peliautomaatti, viihdeautomaatti, rahapeli, pokeri, pelisivut, rakennus, nikkarointi, pelit